BİSKÜVİ SUPANGLESİ


Malzemeler:
  • Yarım su bardağı şeker,
  • 4,5 su bardağı su,
  • 1 çay bardağı süt,
  • 1 yemek kaşığı margarin yada tereyağı,
  • 2 yemek kaşığı kakao,
  • 1 paket kakaolu petibör bisküvi,
  • İsteğe göre 50 gr. bitter çikolata
Yapılışı: Su, şeker ve yağı bir tencereye alıp kaynatıyoruz. Kaynadıktan sonra ocağı kapatıp kalan tüm malzemeyi tencereye alıyoruz ve kapağı kapalı olarak 15 dakika bekletiyoruz. El blenderi ile muhallebi kıvamını alana kadar iyice çırpıp, kaselere paylaştırıyoruz.
                                                                    Afiyet olsun:)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KIYMALI BABAGANNUŞ

EKMEK SUFLESİ

PİTA EKMEĞİ