BİSKÜVİLİ ELMA TOPLARI
Malzemeler:
- 1,5 paket petit beurre bisküvi
- 1 su bardağından biraz az çekilmiş ceviz içi,
- 1 su bardağı rondodan geçirilmiş elma,
- 1 tatlı kaşığı tarçın,
- 1 çay bardağı pudra şekeri,
- Dışlarını kaplamak için öğütülmüş Antep fıstığı, hindistan cevizi, kakao
Yapılışı: Bisküvileri rondoda çok ince bir şekilde çekiyoruz. Kaplama için kullanacağımız malzemeler hariç tüm malzemeleri katıp yoğuruyoruz. Bu hamurdan isteğimiz büyüklükte parçalar koparıp yuvarlıyoruz. Sonrasında da dilediğimiz malzemeye bulayıp servise hazır hale getirmiş oluyoruz.
Afiyet olsun:)
Yorumlar
Yorum Gönder