MAGNOLİA PUDİNG
Malzemeler:
- 1 litre süt,
- 1 adet yumurta sarısı,
- 1 su bardağından bir parmak eksik şeker,
- 1 paket vanilya,
- 1 paket bebe bisküvisi,
- 2 yemek kaşığı un,
- 3 yemek kaşığı buğday nişastası,
- 1 kutu süt kreması,
- Çilek ve muz
Yapılışı: Süt, yumurta sarısı, vanilya, şeker, un ve nişastayı bir tencereye alıp sürekli karıştırarak pişiriyoruz. Hafif soğuduktan sonra kremayı ilave edip, iyice karıştırıyoruz. Bebe bisküvilerini rondoda un haline getiriyoruz. Tatlıyı servis yapacağımız kapların en altına biraz bisküvi serpip üzerine bir miktar muhallebi döküyoruz. Dilerseniz fotoğraftaki gibi aralara dilimlenmiş meyveleri ekliyoruz ve tekrar bisküvi muhallebi şeklinde servis kabının büyüklüğüne göre şekillendiriyoruz.
Afiyet olsun:)
Yorumlar
Yorum Gönder