PASTANE KURABİYESİ


Malzemeler:


  • 200 gr. yumuşak tereyağı, 
  • 1 kahve fincanı sıvıyağ,
  • 1paket vanilya,
  • 4 yemek kaşığı nişasta,
  • 6 yemek kaşığı pudra şekeri,
  • Un,
  • 2 yemek kaşığı kakao,
  • Süslemek için beyaz çikolata, bitter çikolata, toz antep fıstığı
Yapılışı:  Un hariç tüm malzemeleri karıştırıp azar azar unu ilave ederek yumuşak bir hamur elde ediyoruz. İstediğimiz şekli verip 160 derecede  fazla kızarmayacak şekilde pişiriyoruz. Soğuduktan sonra benmari usulü erittiğimiz çikolataya batırıp antep fıstığına buluyoruz.
                                              Afiyet olsun:)
        

    Yorumlar

    Bu blogdaki popüler yayınlar

    KIYMALI BABAGANNUŞ

    EKMEK SUFLESİ

    PİTA EKMEĞİ