İKİ RENKLİ BİSKÜVİ PASTASI
Malzemeler:
- 1 paket sade petibör bisküvi,
- 1 paket kakaolu petibör bisküvi,
- 1 paket supangle,
- 1 paket çikolata sosu,
- 1 litreden yarım su bardağı eksik süt,
- 80 gr. bitter yada sütlü çikolata,
- Üzeri için, hindistan cevizi, toz antepfıstığı,
Yapılışı: Supangle, çikolata sosu, çikolata ve sütü bir tencereye alıp sürekli karıştırarak kaynayana kadar pişiriyoruz. Pastayı yapacağımız kabın altına iki üç yemek kaşığı bu sostan sürüyoruz. Aşağıdaki fotoğraftaki gibi bir yüzüne krema sürdüğümüz bisküvileri bir kakaolu bir sade olacak şekilde dik olarak kabımıza diziyoruz. Daha sonra üzerini ve yanlarını kalan kremayla kaplayıp, dilediğimiz malzemelerle süslüyoruz. Soğuduktan sonra dilimlerin iki renkli görünmesi için verev bir şekilde kesip servis yapıyoruz.
Yorumlar
Yorum Gönder