YALANCI EKLER PASTA


Malzemeler:
  • 1 paket kedidili bisküvi,
  • 1 su bardağı süt,
  • Kreması için; 2 su bardağı süt, 4 yemek kaşığı dolusu un, Yarım su bardağından biraz fazla şeker, 1 paket vanilya, 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Üzeri için; 1 paket çikolatalı sos, Yaklaşık 2 su bardağı süt,
Yapılışı: Krema malzemelerini vanilya hariç bir tencereye alıp sürekli karıştırarak pişiriyoruz. Piştikten sonra vanilyayı da katıp tekrar karıştırıyoruz. Kedidillerinin  yarısını bir yüzlerini süte batırıp servis kabımıza alıyoruz. Üzerine krema sıkma aparatı yada bir kaşık yardımıyla kremadan döküyoruz. Kalan kedidillerini de ıslatıp üzerilerine kapatıyoruz. Çikolata sosunu yaklaşık 2 su bardağı sütle pişirip biraz soğuduktan sonra üzerilerine döküp, fıstık ve damla çikolatalarla süsleyip servis yapıyoruz.
                                                      Afiyet olsun:)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KIYMALI BABAGANNUŞ

EKMEK SUFLESİ

PİTA EKMEĞİ