MOZAİK PASTA




Malzemeler:

  • 2 paket sade petit beurre bisküvi,
  • 1 su bardağı süt, 
  • Yaklaşık 100gr. Tereyağı,
  • 1 çay bardağı iri çekilmiş fındık yada antepfıstığı,
  • 4 silme yemek kaşığı kakao,
  • İsteğe göre 1-2 yemek kaşığı pudra şeker, 
  • 2 yemek kaşığı damla çikolata
Yapılışı: Süt, şeker, erimiş tereyağı karıştırıp kakaoyu ilave ediyoruz. Daha sonra irice kırılmış bisküvi, damla çikolata ve fındığı ekleyip karıştırıyoruz. Streç film serdiğimiz tezgaha karışımı döküp istediğimiz şekli verip, dondurucuya kaldırıyoruz. Servisten bir süre önce çıkarıp dilimleyip servis yapıyoruz. Dilerseniz dondurucuda uzun süre saklayabilirsiniz.
                                           Afiyet olsun:)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KIYMALI BABAGANNUŞ

EKMEK SUFLESİ

PİTA EKMEĞİ