ANTEP FISTIKLI KURABİYE


Malzemeler:

  • 200gr. oda sıcaklığında tereyağı,
  • 2 yemek kaşığı irmik,
  • 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker,
  • 1 su bardağı çekilmiş antep fıstığı,
  • Aldığı kadar un
Yapılışı: Şeker ve yağı mikserle krema kıvamına gelene kadar iyice çırpıyoruz. İrmik ve fıstığı ekliyoruz. Son olarak da unu ilave edip yoğuruyoruz. Küçük parçalar alıp yuvarlayıp tepsiye diziyoruz. 175 derece fırında yaklaşık onbeş dakika kadar pişiriyoruz.
                                                                   Afiyet olsun:)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KIYMALI BABAGANNUŞ

EKMEK SUFLESİ

PİTA EKMEĞİ