KREMALI MANTARLI TAVUK SOTE


Malzemeler:

  • Yarım kg. sotelik yada julyen doğranmış tavuk but,
  • 1 küçük kavanoz mantar, 
  • 1 paket krema,
  • Tuz, karabiber
  • İsteğe göre köri, kekik, pul biber,
  • 1-2 yemek kaşığı sıvıyağ
Yapılışı: Yağı tavaya alıp tavukları suyunu salıp çekene kadar pişiriyoruz. Sonra doğranmış mantarları, tuz ve baharatları ekleyip sotelemeye devam ediyoruz. Son olarak kremayı katıp bir kaç dakika pişiriyoruz. Dilerseniz üzerine benim gibi yeşil ve kırmızı biberi soteleyip servis sırasında ekleyebilirsiniz. 
                                                 Afiyet olsun:)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KIYMALI BABAGANNUŞ

EKMEK SUFLESİ

PASTANE USULÜ ÇİKOLATA SÜSLEMELİ KURABİYE