PAÇANGA BÖREĞİ




Malzemeler: (4 adet için)
  • 4-5 dilim çemensiz pastırma,
  • 1 adet orta boy domates,
  • 1 adet yeşil biber,
  • Yarım yufka,
  • 1 su bardağı kadar kaşar peynir rendesi,
  • Kızartmak için sıvıyağ
Yapılışı: Biber ve domatesi ufak küpler halinde doğrayıp, önce biberi sonra da domatesi  bir yemek kaşığı yağda soteliyoruz, soğutuyoruz. Yarım yufkayı  dörde bölüyoruz. Geniş kısmına bir miktar kaşar rendesi, üzerine domates biberli sosu, pastırmayı ve son olarak da tekrar kaşar rendesi ekleyip sarıyoruz. Kızgın yağda arkalı önlü kızartıyoruz. Sıcakken servis yapıyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KIYMALI BABAGANNUŞ

EKMEK SUFLESİ

PİTA EKMEĞİ