PATATES RÖŞTİ
İsviçre mutfağından mutfağımıza giriş yapmış patatesli pratik yapımı ve lezzetiyle bir kere denedikten sonra sıkça tercih edeceğiniz bir tarif "Patates röşti". Özellikle kahvaltılarda ve et yemeklerinin yanında nefis oluyor👍🏻
Dilerseniz biber ilavesi yapmadan da uygulayabilirsiniz tarifi ama bu şekliyle daha da lezzetlendiğini söyleyebilirim😋
Malzemeler:
- 3 adet orta boy patates,
- 1 kase kaşar rendesi,
- 2 adet yeşil biber,
- 1 adet kırmızı biber,
- 1 tatlı kaşığı tereyağı,
- 1 tatlı kaşığı tuz,
- 1 çay kaşığı karabiber,
- 1 çay kaşığı pul biber
Afiyet olsun:)
(* Patateslerin dağılıp şeklinin bozulmaması için iyice kızarmadan çevirmemeye dikkat ediyoruz)

Yorumlar
Yorum Gönder